2015-12-11 17:43:23• hírek • Kocsis Zoltán

Fojtogatta, gereblyével fenyegette a feleségét

Az alkohol nem túl jó tanácsadó, főleg azok esetében, akik néhány pohár után agresszívekké válnak. Nem tudni, hány pohárral és mit ivott meg az a felsőberekszói férfi, aki szerda kora délután feleségére támadt. Tettéért bíróság előtt felelhet. Akárcsak a szilágysági lótolvaj.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint C. Gabriel igencsak ittas állapotban volt, amikor szerda kora délután Felsőberekszón rátámadt feleségére. A 40 éves férfi fojtogatta az asszonyt, majd a földre dobta, végezetül pedig egy fémgereblyével kezdte fenyegetni.

A hatóságot 14.40-kor riasztották. Miután a helyszínre értek, ártalmatlanná tették a férfit, aki erőszak vádjával felelhet tettéért a bíróságon.

A rendőrség beszámolt továbbá arról is, hogy az 50 éves I. Iosif csütörtökön feljelentést tett, mondván, hat hónapos csikóját ellopták az alsószopori legelőről. A nyomozóhatóságnak viszonylag gyorsan sikerült azonosítani az elkövetőt, a 39 éves, a szilágyságban található Felsőszékről származó R. Florian lopás miatt állhat bíróság elé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: